Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate alınarak mukteza adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa de bir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve şule Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 anlayışlevi[bileğmedarımaişettir

Asayiş: Acil çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an bariz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki esrar, yangın, kavara vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu olumsuz koşulların sair katlara intikalini kösteklemek veya kabil olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin işsiza düşmesidir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve Yangın çıkış kapısı istanbul bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir malzeme ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde Yangın Çıkış Kapısı tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Ister bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak adida makam alan illere iş vermekteyiz.

Report this wiki page